Over ons

ONS VERHAAL


Perzische Saffraan opent haar deuren in Leidschendam

Welkom op de website van restaurant Perzische Saffraan. Perzische Saffraan is een nieuwe restaurant met een Perzische (Iraanse) keuken. Kwaliteit, eerlijke ingrediënten en service zijn de pijlers van het restaurant Perzische Saffraan. In het restaurant worden hoge kwaliteit Perzische gerechten geserveerd, die in een rustige en gezellige ambiance genoten worden.

Eén van onze missies is om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Testimonial Baak
Baak
Team Perzische Saffraan

Wat wij doen bij Perzische Saffraan

Het kruid saffraan staat centraal in onze keuken. Wij gebruiken alleen maar de allerbeste Perzisch biologische Sargol saffraan. Deze saffraan wordt gebruikt bij de bereiding van vele gerechten, zoals stoofgerechten, marinades voor de grillgerechten, het kleuren van onze rijst en uiteraard in de nagerechten die wij serveren.


Verse, eerlijke en hoge kwaliteit ingrediënten


In onze keuken worden de beste kwaliteit ingrediënten gebruikt. Wij draaien bijvoorbeeld onze eigen gehakt in de vleesmolen. Hiernaast worden, waar het maar mogelijk is, met biologische producten gekookt. Dagelijks worden verse ingrediënten ingekocht, om u een optimale eet ervaring te kunnen bieden.
Maak nu een online reservering

Boek uw tafel nu online. Indien u persoonlijk wilt worden geholpen kunt u met ons contact opnemen op 070 6666 777
EEN PRACHTIG EN RUSTIG FAMILIERESTAURANT


EEN AANTAL FEITEN OVER ONS


Het is de missie van restaurant Perzische Saffraan om de Perzische keuken te verbinden aan de, in de laatste jaren, sterk ontwikkelde Nederlandse eetcultuur. Door kwalitatief hoogwaardige ingrediënten te gebruiken en met bijzondere welbekende hoger segment producten als saffraan te experimenteren wil restaurant Perzische Saffraan zich onderscheiden van andere Perzische restaurants in Nederland en zich verbinden aan de lokale bevolking.


33
Gerechten op het menu
1255
Vrienden op Facebook
120
Ruimte voor 120 personen